Dienu pēc dienas dzirdam un redzam pilnu internetu ar kaut kādām negācijām. Tā vien brīžiem šķiet, ka lapas un ziņu portāli tā tik vien dzīvo kā no peļņas, ko nes negatīvās ziņas. Tad vēl viltus ziņu portāli, kas publicē skandalozos stāstus un skaisti nopelna uz lētticīgo cilvēku rēķina, jo ir tik viegli cepties par sīkumiem.

Tāpēc nolēmu iet vienu soli virzienā kurā mēs paši varam kaut ko mainīt. Mainīt kaut nedaudz vidi un informāciju, kas izplatās mums apkārt.

Parādi, ka mēs varam un pastāsti savu stāstu! Padalies ar savu vai savu draugu, kaimiņu vai citu līdzcilvēku veiksmīgo pieredzi.

Varbūt zini kādu interesantu jauno uzņēmēju, kam nepieciešams, lai par viņu vēl kāds pastāsta. Varbūt zini kādu iedvesmojošu cilvēku, kas ir izdarījis ko tiešām labu un tāpēc ir pelnījis, lai par viņa darīto pateiktu paldies.

Tad nu lūk – uzraksti man uz facebook lapu: https://facebook.com/MDoninsLV/ un es savukārt ar interesantiem cilvēkiem un uzņēmējiem un to pieredzes stāstiem apsolos padalīties un vairot labo un iedvesmojošo ziņu izplatību šajā trakajā informatīvajā laikmetā.

Ticu, ka šādi varam vairot labo mums apkārt, iedvesmot sevi un citus, kā arī pateikties tiem trakajiem, kas piepilda mūsu dzīves un ikdienu ar pārsteidzošiem piemēriem. Vari jau sēdēt mājās un sūdzēties par kārtējām negācijām, kas sasniegušas mūsu dzirdīgās ausis, bet ko TU esi darījis, lai vairotu iedvesmojošo un labo sev apkārt!